SOLDA skiwax

Het uithangbord van SPEEDMAKERS is SOLDA skiwax. Dit Italiaanse merk van skiwax en skitoebehoren is sinds enkele jaren via SPEEDMAKERS ook op de Belgische en Nederlandse markt verkrijgbaar.

De skiwax is een eigen ontwikkeling sinds 1934. Er wordt steeds samengewerkt met professionele teams en individuele sporters om de nieuwe producten te testen. De nieuwste producten zijn al jaren in testfase alvorens deze voor het eerst op de markt verschijnen. SOLDA wil op die manier een kwalitatief product aanbieden. Vooral in de wereld van skiwax is dit belangrijk. Degene die als snelste beneden aan de voet van de berg staat is de winnaar. SOLDA wil er dan ook voor zorgen dat hun wax de snelste wax is.

Naast skiwax verdelen ze ook allerhande toebehoren om ski’s en snowboards te onderhouden. Dit gaat van vijlen, skiklemmen, borstels tot waxtafels, waxkoffers en skibandjes.

Al het materiaal van SOLDA kan je in onze online shop terugvinden, onderverdeeld in verschillende categorie├źn. Je zal tevens versteld staan van de lage prijzen van deze artikelen. Bovendien; ben je een skiracer of zit je in een skiteam, dan geniet je van een extra korting. Om je kortingscode te ontvangen, volstaat het om ons een mailtje te sturen met een korte uitleg over jezelf en je activiteiten in de wintersport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *