Ski Pole Position

Deze tool werd in Zweden ontwikkeld en heeft als hoofddoel om de skitechniek zelfstandig te kunnen verbeteren. Inderdaad, zelfstandig, zonder nog extra nood aan een trainer of skileraar. Nu moet je dit wel met een korrel zout nemen. Het is niet zo dat je vanaf nul start, de Ski Pole Position aankoopt en begint.

Er wordt verondersteld dat je toch al over enige basistechniek, meer bepaald goede parallel, beschikt om deze tool te gebruiken. Als racer of sportieve skiër is dit dé tool om naast de trainingen zelfstandig te gebruiken en net dat ietsje beter te worden dan je concurrent.

De Ski Pole Position wordt tussen de skistokken bevestigd met een velcro band. Deze kan je makkelijk losmaken en in je jaszak bewaren wanneer je de tool niet gebruikt. Er zijn verschillende houdingen en manipulaties mogelijk met de Ski Pole Position om je bewuster te maken tijdens het skiën.

Verschillende professionele raceteams, zoals Zweden en USA gebruiken reeds deze tool. Waarom; zij zijn ervan overtuigd dat dit voor een vooruitgang zorgt bij hun racers.

Er zijn 2 types beschikbaar; PP750 die hoofdzakelijk voor slalom, kortere bochten gebruikt wordt. PP900 die voor reuzeslalom, grotere bochten gebruikt wordt. Je kan de PP750 en PP900 kleiner of groter maken afhankelijk van je lengte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *