Over ons

Diego Van de Voorde is de oprichter van SPEEDMAKERS. SPEEDMAKERS maakt op zijn beurt deel uit van Diego Projects.

Met zijn internationale ervaring binnen de skiwereld, bent u bij hem aan het juiste adres. Vol met passie, kennis en ervaring wordt SPEEDMAKERS gerund en uitgebouwd tot een naam in België en Nederland.

Hij beschikt over het internationaal erkende beroepsskilerarendiploma Schneesportlehrer van TSLV (Tirol – Oostenrijk). Dit diploma laat hem toe om zowel in binnenland als in buitenland skiles en snowboardles te geven.

Een 10-tal jaar heeft hij meegedraaid in het nationale wedstrijdcircuit en vervolgens nog een 5-tal jaar in het internationale wedstrijdcircuit op topniveau.
Samen met Natasha De Troyer nam hij deel aan tal van skiwedstrijden en trainde en begeleidde haar persoonlijk naar de top in de verschillende disciplines. Vaak stonden ze samen op het podium van een European Cup, World Cup en zelfs World Championship. De kers op de taart was de deelname aan de Paralympics in Vancouver (Canada) in 2010.

Voor je onderhoud van je wintersportmateriaal, de aankoop van specifiek onderhoudsmateriaal of een antwoord op je moeilijkste vragen, ben je bij ons aan het enige correcte adres.

Zijn partner Charlotte Mares fungeert als skileraar in binnenland en buitenland. Het begeleiden van kinderen is haar specialiteit.

Samen doen ze het onderhoud aan ski’s / snowboards en verzorgen ze wax- en slijpclinics voor groepen.

Wenst u één van ons persoonlijk te bereiken, dan kan dat door te mailen naar diego(at)speedmakers.eu of charlotte(at)speedmakers.eu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *