Onze activiteiten

SPEEDMAKERS is een doos vol ervaring die aan u wordt opengesteld. Bij ons kunt u dus terecht voor zowel de aankoop van materialen als voor het verkrijgen van informatie of een antwoord op uw vragen in verband met wintersport.

Wij zijn officiƫle verdeler van SOLDA skiwax voor Belgiƫ en Nederland. Dit Italiaanse merk van skiwax en toebehoren is een referentie qua verhouding prijs/kwaliteit. Wenst u een product dat uitstekend werkt en waar u ontzettend veel plezier aan wil beleven, dan heeft u een artikel uit het gamma van SOLDA nodig. Tevens zult u merken dat de prijs ook ontzettend laag is in vergelijking met concurrerende merken en artikelen.

Ook met allerhande vragen of problemen kunt u bij ons terecht. Met onze expertise en uitgebreide internationale ervaring is de kans ontzettend klein dat we u niet kunnen helpen.

Onze absolute kennis passen we toe in het onderhoud van wintersportmateriaal. Bij SPEEDMAKERS bent u aan het juiste adres om uw ski’s of snowboard te laten onderhouden. Waxen en slijpen doen wij met de hand. Waar winkels vaak machines gebruiken, zijn wij in de eerste plaats bezorgd om de staat van uw materiaal. Door dit met de hand te onderhouden, kunnen wij u garanderen dat uw materiaal meerdere jaren meegaat. Bovendien ligt de prijs veel lager dan in de winkel. Kom het uittesten. Onderhoudsprijzen starten vanaf 5 EUR.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *